Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το όνειρο κάθε επιθετικού!

Το όνειρο κάθε επιθετικού!
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 22:17

Η πρώτη μεταγραφική «βόμβα» για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν είναι γεγονός από το απόγευμα της Δευτέρας (27/05), με τον Ματιέ Βαλμπουενά να είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων».

Ένας παίκτης που έχει δείξει στην «γεμάτη» καριέρα του την τεράστια αξία και ποιότητα που διαθέτει, όντας ικανός να κάνει τη διαφορά με μία του μόνο ενέργεια.

Ο Γάλλος παικταράς μετράει μέχρι στιγμής στην καριέρα του 76 γκολ και 114 ασίστ, αριθμού που μιλούν από μόνοι τους. Ειδικά οι τελικές πάσες του 34χρονου άσου αποδεικνύουν την τεράστια ικανότητά του στη δημιουργία.

Ο Θρύλος, λοιπόν, πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει την ικανότητα να σκοράρει, αλλά ακόμη περισσότερο να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Ο 34χρονος δημιουργεί μαζί με τους Φορτούνη και Ποντένσε μία τριάδα «φωτιά» στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, η οποία θα κάνει ευτυχισμένο τον φορ της ομάδας.

Ο Φορτούνης την περυσινή σεζόν μέτρησε 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ποντένσε 9, όντες και οι δύο κορυφαίοι πασέρ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Βαλμπουενά από την πλευρά του την περυσινή σεζόν μέτρησε 8 ασίστ, ενώ συνολικά στα 2 του χρόνια στη Φενέρ μοίρασε 24 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες του.

Το όνειρο κάθε επιθετικού, με άλλα λόγια. Να έχει δηλαδή δίπλα του ποδοσφαιριστές με τεράστια ικανότητα στη δημιουργία, όπως είναι οι Βαλμπουενά, Φορτούνης και Ποντένσε. Αλλά και ο τρόμος κάθε αντίπαλης άμυνας, με τους τρεις τους να είναι έτοιμοι μαζί με τον φορ που αναμένεται να αποκτηθεί να μη σταματήσουν να φορτώνουν με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης

Φιλικό με Χάποελ Μπερ Σεβά…

Φιλικό με Χάποελ Μπερ Σεβά…

Όπως αναφέρει η «sports.walla.co.il», η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει τους Ισραηλινούς το Σάββατο 29/6, σε φιλικό στην Πολωνία…