Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λύσεις σε όλη την άμυνα...

Λύσεις σε όλη την άμυνα...
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 00:25

Ένα από τα καινούργια πρόσωπα που θα έχει η φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν είναι αυτό του Ουσεϊνού Μπα.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός αγωνίζεται στην Γκαζελέκ Αζαξιό, όντας μάλιστα βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του, η οποία βρίσκεται στα μπαράζ για την παραμονή της στην Β’ Γαλλίας κόντρα στην Λε Μαν.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς η Αζαξιό πήρε τη νίκη με 2-1 και πλέον ο Μπα έχει μπροστά του έναν ακόμη αγώνα πριν έρθει στην Ελλάδα και ενσωματωθεί με την αποστολή του Ολυμπιακού.

Στη νίκη της Αζαξιό για τα μπαράζ ο Μπα αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, ενώ μέσα στη σεζόν έχει παίξει και ως αριστερό μπακ. Η βασική του θέση υπενθυμίζουμε ότι είναι εκείνη του σέντερ μπακ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Σενεγαλέζος αμυντικός μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις σε όλη τη γραμμή της άμυνας.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη και προσδοκίες στη βελτίωση και στην εξέλιξη που θα έχει ο Μπα στο Λιμάνι, κάτι το οποίο μένει να φανεί και στην πράξη το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Σενάρια για Ολυμπιακό και Δώνη

Σενάρια για Ολυμπιακό και Δώνη

Δημοσίευμα από την Γερμανία αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μεταξύ των ομάδων που κοιτάζουν τον Έλληνα επιθετικό της Στουτγκάρδης.

Παραμένει στο… κόλπο για Σκρτελ

Παραμένει στο… κόλπο για Σκρτελ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Σλοβάκο αμυντικό, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να ανταγωνιστούν εκτός από τις Φενέρ, Πάρμα και Ρέιντζερς και την Νιούκαστλ.

Φιλική ήττα για την Ελλάδα…

Φιλική ήττα για την Ελλάδα…

Η Εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Τουρκία σε φιλικό ματς που έγινε στην Αττάλεια. Αγωνίστηκαν και οι τέσσερις «ερυθρόλευκοι» που βρέθηκαν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.