Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

7.000 ανανέωσαν τη θέση τους στο Ναό!

7.000 ανανέωσαν τη θέση τους στο Ναό!
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 18:50

Τρέλα... διαρκείας των ΓΑΥΡΩΝ ενόψει της νέας σεζόν. 7.000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ανανεώσει ήδη τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη στήριξή και την τεράστια αγάπη τους για τον Θρύλο.

Οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας υπενθυμίζουμε ότι θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη (05/06) και ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να βιαστεί, προκειμένου να ανανεώσει και εκείνος τη θέση του στο Ναό.

Μάλιστα, την Παρασκευή (31/05) εκατοντάδες ΓΑΥΡΟΙ βρέθηκαν στο Φαληρικό γήπεδο για να ανανεώσουν την κάρτα διαρκείας τους, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτή η διαχείριση εισιτηρίων και το Σάββατο (01/06).

Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν δείξει από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας τη στήριξή τους στον Θρύλο και ότι θα αποτελέσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με ακόμη μεγαλύτερο ρυθμό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι μπορούν να προβούν στην ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας στο γήπεδο Καραϊσκάκη (είσοδος VIP) και το Σάββατο 1/6 από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.

Επίσης, ανανεώσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 210-4800920 και μέσω internet στην σελίδα www.olympiacos.org.

Τέλος, υπενθυμίζετε ότι οι ανανεώσεις των περσινών κατόχων εισιτηρίων διαρκείας λήγουν την Τετάρτη 5/6».

Διαβάστε επίσης