Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουστάρει Μπεργκ ο κόσμος! (pics)

Γουστάρει Μπεργκ ο κόσμος! (pics)
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 - 19:18

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να τον αποκτήσουν.

Ο κόσμος του Θρύλου γουστάρει τον Σουηδό επιθετικό, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή των Πειραιωτών.

Μάλιστα, οι ΓΑΥΡΟΙ το δείχνουν μέσω των social media, σχολιάζοντας τις αναρτήσεις του 33χρονου παλιές και καινούργιες, καλώντας τον να έρθει στο Λιμάνι και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Σουηδός φορ είχε αναρτήσει μία φωτογραφία με μία κόκκινη μπλούζα πριν από μερικούς μήνες, με τον κόσμο του Θρύλου να του σχολιάζει πόσο πολύ του πάνε τα κόκκινα.

Ο κόσμος «ψηφίζει» όπως γίνεται αντιληπτό Μπεργκ και μένει να φανεί τι θα συμβεί στη συγκεκριμένη υπόθεση το προσεχές διάστημα.

Δείτε μερικά από τα σχόλια των φίλων του Ολυμπιακού στα social media του Σουηδού επιθετικού:

Διαβάστε επίσης

«Τρέλα»… διαρκείας! (pic)

«Τρέλα»… διαρκείας! (pic)

Απίστευτη «δίψα» από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, με ήδη περισσότερους από 8.000 ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν ανανεώσει τη θέση τους στο Ναό.

Για έναν Θρύλο νικητή!

Για έναν Θρύλο νικητή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και, γενικότερα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτάζουν… ψηλά, στα «πάνω ράφια» του μεταγραφικού παζαριού, για την επιστροφή στην κορυφή!