Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «εκτόξευση» του Ραντζέλοβιτς!

Η «εκτόξευση» του Ραντζέλοβιτς!
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - 00:40

«Πράματα και θάματα» με την Ραντνίτσκι Νις πραγματοποίησε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με τον νεαρό εξτρέμ του Ολυμπιακού να κλέβει την παράσταση στην Σερβία.

Ο 21χρονος winger αγωνίστηκε 40 φορές με τη σερβική ομάδα και είχε συμμετοχή σε 19 γκολ. Σκόραρε, δηλαδή, επτά τέρματα και μοίρασε 12 ασίστ, «εκτοξεύοντας» την χρηματιστηριακή του αξία!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το νέο ταλέντο του Θρύλου κοστολογείται, πλέον, σύμφωνα με το «Transfermarkt», στα 1.500.000 ευρώ. Με το ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» να διπλασιάζει σχεδόν την «τιμή» του από τις 800.000 ευρώ! Νούμερο που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Και, μάλιστα, άμεσα.

Ο εξτρέμ των Πειραιωτών θα αγωνιστεί το καλοκαίρι με την εθνική Ελπίδων της Σερβίας στο Euro U21, σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο. Για αυτό, άλλωστε, θα χάσει σημαντικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», καθώς θα έχει διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 17/6, στις 20/6 και στις 23/6.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Ραντζέλοβιτς φέρεται να έχουν βάλει στο… μάτι αρκετοί σύλλογοι, περιμένοντας όμως τις διαθέσεις του Ολυμπιακού…

Διαβάστε επίσης

Ασίστ ο Ομάρ! (vid)

Ασίστ ο Ομάρ! (vid)

Συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την εθνική Νορβηγίας ο αμυντικός του Ολυμπιακού, έχοντας συμμετοχή στη νίκη της ομάδας του με 2-0 κόντρα στα Νησιά Φερόε.

Έχεις δύναμη σου, Ολυμπιακέ…

Έχεις δύναμη σου, Ολυμπιακέ…

Μεγάλη… μπάλα θα παίξουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά οι οπαδοί του Θρύλου, οι οποίοι έχουν «εξαφανίσει» ήδη πάνω από 12.500 εισιτήρια διαρκείας!

Μεγάλη διάκριση για τον Μπα!

Μεγάλη διάκριση για τον Μπα!

Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στο Top-3 των ποδοσφαιριστών της Ligue 2 με τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες…