Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχεις δύναμη σου, Ολυμπιακέ…

Έχεις δύναμη σου, Ολυμπιακέ…
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - 00:15

Μεγάλη… μπάλα θα παίξουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά οι ΓΑΥΡΟΙ. Σαν τον Ολυμπιακό! Και αυτό φαίνεται ήδη από τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν… εξαφανιστεί. Με το μότο «ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ» να παίρνει σάρκα και οστά!

Συνολικά, πάνω από 12.500 οπαδοί του Θρύλου έχουν κλείσει ήδη τη θέση τους στον Ναό για τη νέα σεζόν. Και είναι ακόμα αρχές Ιουνίου! Την Δευτέρα (10/6) μάλιστα, στην πρώτη μέρα διάθεσης των διαρκείας για τους νέους κατόχους «έφυγαν» 1.715! Τόσα πολλά σε μία και μόνο μέρα. Σε λίγες ώρες! Κάτι που αποτελεί ρεκόρ!

Δυό χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά, άλλωστε, για τον Ολυμπιακό. Και οι ΓΑΥΡΟΙ είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει. Στην κορυφή! Με γεμάτο το «Γ. Καραϊσκάκης» κάθε Κυριακή, με φωνή και τραγούδι.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν βλέπουν την ώρα για την έναρξη της νέας σεζόν. Και το δείχνουν με τα εισιτήρια διαρκείας! Τεράστια «δίψα». Παροξυσμός!

Την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός άρχισε να «χτίζει» κάτι πολύ μεγάλο. Και ο κόσμος του Θρύλου δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη και των Πειραιωτών γενικότερα.

Όλοι ενωμένοι. Μια «γροθιά» ομάδα και κόσμος για την επιστροφή στην κορυφή!

Γιατί όπως λέει και ο ύμνος του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου: «Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινο σου κόσμο…».

Διαβάστε επίσης

Ασίστ ο Ομάρ! (vid)

Ασίστ ο Ομάρ! (vid)

Συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την εθνική Νορβηγίας ο αμυντικός του Ολυμπιακού, έχοντας συμμετοχή στη νίκη της ομάδας του με 2-0 κόντρα στα Νησιά Φερόε.

Μεγάλη διάκριση για τον Μπα!

Μεγάλη διάκριση για τον Μπα!

Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στο Top-3 των ποδοσφαιριστών της Ligue 2 με τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες…

Σχέδιο-ξεφτίλα για την ΕΠΟ

Σχέδιο-ξεφτίλα για την ΕΠΟ

Το αυτοδιοίκητο έχει καταργηθεί εδώ και καιρό, όμως με... συμμάχους μέχρι και δυνάμεις από το εξωτερικό θα κάνουν καταγγελίες αν... ζοριστούν στο μέλλον.