Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη διάκριση για τον Μπα!

Μεγάλη διάκριση για τον Μπα!
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - 23:31

Με τις καλύτερες συστάσεις θα ενσωματωθεί σε λίγο καιρό στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Ουσεϊνού Μπα. Με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό να πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στην Γαλλία, με την Γκαζελέκ Αζαξιό.

Ο στόπερ του Θρύλου, λοιπόν, ο οποίος αποτελεί «αποκάλυψη» του Φρανσουά Μοντεστό, ξεχώρισε στη Ligue 2. Κάτι που «μαρτυρά» και η στατιστική. Συγκεκριμένα, συμπεριλήφθηκε στο Top-3 των ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος με τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες!

Ο νεαρός οπισθοφύλακας «τερμάτισε» τρίτος στη διοργάνωση, στη σχετική κατηγορία, με 198 συνολικά, πίσω από τον Φλορέντ Ογκιέρ της Κλερμόντ (229) και τον Έρνεστ Σέκα της Νανσί (209).

Διαβάστε επίσης

Έχεις δύναμη σου, Ολυμπιακέ…

Έχεις δύναμη σου, Ολυμπιακέ…

Μεγάλη… μπάλα θα παίξουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά οι οπαδοί του Θρύλου, οι οποίοι έχουν «εξαφανίσει» ήδη πάνω από 12.500 εισιτήρια διαρκείας!

Σχέδιο-ξεφτίλα για την ΕΠΟ

Σχέδιο-ξεφτίλα για την ΕΠΟ

Το αυτοδιοίκητο έχει καταργηθεί εδώ και καιρό, όμως με... συμμάχους μέχρι και δυνάμεις από το εξωτερικό θα κάνουν καταγγελίες αν... ζοριστούν στο μέλλον.

Επιστρέφει ο Γκιλιέρμε (pics)

Επιστρέφει ο Γκιλιέρμε (pics)

Έρχεται στην Ελλάδα και πιάνει δουλειά και ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος ανάρτησε φωτογραφία στα social media από τον… δρόμο της επιστροφής του στην Ελλάδα.