Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα τοπ επιπέδου εργομετρικά του Θρύλου στο Ρέντη (vid)

Τα τοπ επιπέδου εργομετρικά του Θρύλου στο Ρέντη (vid)
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 19:01

Η νέα σεζόν ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες των Πειραιωτών να πιάνουν δουλειά από τη Δευτέρα (10/06), πραγματοποιώντας απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα και την Τρίτη υποβλήθηκαν στις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η αγωνιστική τους κατάσταση, μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Φυσικά, από τα εργομετρικά τεστ σε αυτές τις δύο ημέρες απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και κάποιο παίκτες που έχουν εξασφαλίσει περισσότερες ημέρες άδειας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέγραψε σε ένα βίντεο μέσα από την κάμερα του Olympiacos TV τα εργομετρικά τεστ των Πειραιωτών, μέσα από το οποίο φαίνονται για μία ακόμη φορά τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που υπάρχουν στο Ρέντη για να εξυπηρετούν τους «ερυθρόλευκους».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χωρίς ίχνος ντροπής

Χωρίς ίχνος ντροπής

Στα... μαλακά, ως συνήθως, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παρά τα επεισόδια σε τελικό κεκλεισμένων των θυρών. Όμως, γιατί η απόφαση βγήκε ένα μήνα μετά;

«Θέλει τον Τρεμπέλ ο Ολυμπιακός»

«Θέλει τον Τρεμπέλ ο Ολυμπιακός»

Βελγικά δημοσιεύματα συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Γάλλο μέσο, ενώ αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται για τον 28χρονο επίσης ο ΠΑΟΚ και η Ναντ.