Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέξτε να προλάβετε! Πάνω από 14.000 ΓΑΥΡΟΙ έχουν κλείσει θέση στο Ναό!

Τρέξτε να προλάβετε! Πάνω από 14.000 ΓΑΥΡΟΙ έχουν κλείσει θέση στο Ναό!
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 20:24

Παροξυσμός… διαρκείας! Ο κόσμος του Ολυμπιακού συνεχίζει να δείχνει την τεράστια αγάπη του στην ομάδα, εξαφανίζοντας ολοένα και περισσότερα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Μέσα σε μόλις 3 ημέρες, από όπου ξεκίνησε η διάθεση για νέους κατόχους, περισσότεροι από 3.500 ΓΑΥΡΟΙ έχουν κλείσει ήδη τη θέση τους στο Ναό. Την ώρα που συνολικά πάνω από 14.000 (!) φίλοι του Ολυμπιακού έχουν προμηθευτεί ήδη το εισιτήριο διαρκείας τους.

Ο κόσμος του Θρύλου δεν σταματά να στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα, με το ρυθμό της διάθεσης των διαρκείας συνεχώς να αυξάνεται, κάτι το οποίο αν συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρξει και από πολύ νωρίς η εξάντληση των διαρκείας!

Το «ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ» γίνεται πράξη από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι έχουν δώσει από πολύ νωρίς το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν για επιστροφή στην κορυφή!

Διαβάστε επίσης

Χωρίς ίχνος ντροπής

Χωρίς ίχνος ντροπής

Στα... μαλακά, ως συνήθως, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παρά τα επεισόδια σε τελικό κεκλεισμένων των θυρών. Όμως, γιατί η απόφαση βγήκε ένα μήνα μετά;

Ο κόσμος του Θρύλου δίνει από νωρίς το σύνθημα!

Ο κόσμος του Θρύλου δίνει από νωρίς το σύνθημα!

Ολοένα και περισσότεροι ΓΑΥΡΟΙ κλείνουν θέση στο Ναό, πάνω από 14.000 μέχρι στιγμής τα διαρκείας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου, δείχνοντας την τεράστια «δίψα» τους για την επιστροφή στην κορυφή.

«Θέλει τον Τρεμπέλ ο Ολυμπιακός»

«Θέλει τον Τρεμπέλ ο Ολυμπιακός»

Βελγικά δημοσιεύματα συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Γάλλο μέσο, ενώ αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται για τον 28χρονο επίσης ο ΠΑΟΚ και η Ναντ.