Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος του Θρύλου δίνει από νωρίς το σύνθημα!

Ο κόσμος του Θρύλου δίνει από νωρίς το σύνθημα!
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 - 23:46

Ο κόσμος του Ολυμπιακού «διψά» για την έναρξη της νέας σεζόν και την επιστροφή στην κορυφή. Το δείχνει καθημερινά, με την παρουσία του στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να κλείσει θέση στο Ναό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κόσμος του Θρύλου δεν βλέπει την ώρα για τη νέα σεζόν, όντας αποφασισμένος να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, ώστε να τη βοηθήσει να πετύχει όλους της τους στόχους και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν δώσει από πολύ νωρίς το σύνθημα, σημειώνοντας ρεκόρ στη διάθεση των διαρκείας, την ώρα που ακόμη βρισκόμαστε ούτε στα μέσα του Ιουνίου. Περισσότεροι από 14.000 έχουν κλείσει ήδη θέση στο Ναό, ενώ έχουν φύγει 3.500 διαρκείας μέσα σε μόλις 3 ημέρες. Κάτι το οποίο τα λέει όλα.

Γι’ αυτό τον λόγο οι φίλοι των Πειραιωτών που θα θέλουν και εκείνοι να βρίσκονται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και τη νέα σεζόν θα πρέπει να βιαστούν.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει στείλει από νωρίς το σύνθημα για τη νέα σεζόν, κάτι το οποίο σίγουρα «τρομάζει» τους απέναντι, βλέποντας τον Θρύλο να συνεχίζει ακόμη πιο ενωμένος για την επιστροφή στην κορυφή.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών είναι απόλυτα σίγουροι ότι η ομάδα τους θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, ώστε να είναι ικανή να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο, και εκείνοι από την πλευρά τους είναι πανέτοιμοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να τη βοηθήσουν να πετύχει όλους της τους στόχους.

Διαβάστε επίσης

Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής με διαφορά!

Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής με διαφορά!

Ο Κώστας Φορτούνης πάλεψε σχεδόν μόνος του κόντρα στην Αρμενία, όντας μία όαση στο μαύρο χάλι της Εθνικής και αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι ο κορυφαίος Έλληνας μεσοεπιθετικός...

Χωρίς ίχνος ντροπής

Χωρίς ίχνος ντροπής

Στα... μαλακά, ως συνήθως, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παρά τα επεισόδια σε τελικό κεκλεισμένων των θυρών. Όμως, γιατί η απόφαση βγήκε ένα μήνα μετά;