Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύμνοι για Μαρτίνς!

Ύμνοι για Μαρτίνς!
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 20:28

Ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, ωστόσο, όλοι αναγνώρισαν το ότι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή πορεία και στην Ευρώπη.

Το γεγονός αυτό οφείλεται σε πολύ σημαντικό βαθμό στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα νεανικό και ποιοτικό σύνολο σχεδόν από το μηδέν, το οποίο έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος της περυσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, σύμφωνα με πορτογαλικό Μέσο, το goalpoint.pt, βρίσκεται στην 3η θέση στους καλύτερους Πορτογάλους προπονητές για την περυσινή σεζόν.

Κάτι το οποίο δείχνει και την αναγνώριση της δουλειάς του και από τους συμπατριώτες του, αποθεώνοντάς τον για το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα, αυτό ακριβώς επισημαίνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει τίτλους, ωστόσο, η εικόνα της ομάδας τόσο στις εγχώριες όσο και στο Europa League τον έφερε στην πολύ τιμητική 3η θέση.

Στην 2η θέση βρίσκεται ο Νούνο Σάντο των Γουλβς, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Ρουί Αλμέιδα της Τρουά. Επίσης, στην 12η θέση βρίσκεται ο πρώην «ερυθρόλευκος» Μάρκο Σίλβα, στην 13η ο Ζοσέ Μουρίνιο και στην 18η ο επίσης πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Διαβάστε επίσης

Οι καλύτεροι του κόσμου!

Οι καλύτεροι του κόσμου!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν από πολύ νωρίς ότι θα αποτελέσουν και τη νέα σεζόν τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού, οδηγώντας τον στην επιστροφή του στην κορυφή και στους τίτλους...