Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τετραπλό «χτύπημα» και έπεται συνέχεια!

Τετραπλό «χτύπημα» και έπεται συνέχεια!
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 - 23:38

Σαν σήμερα (18/6) το 2010, ο Ολυμπιακός άλλαξε σελίδα. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παίρνει στα χέρια του το «τιμόνι» του συλλόγου. Και από τότε έως σήμερα, ο Θρύλος έχει γράψει αμέτρητες «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του! Μια εννιαετία γεμάτη χαρά και υπερηφάνεια για τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Σήμερα, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έκανε ένα μεγάλο δώρο στους ΓΑΥΡΟΥΣ, αλλά και στον Πέδρο Μαρτίνς! Για την ακρίβεια, τέσσερα. Τέσσερα μεταγραφικά «χτυπήματα», την ημέρα που «έκλεισε» εννιά χρόνια ως ηγέτης του Ολυμπιακού, δείχνοντας ξανά τις διαθέσεις του. Το στόχο του. Το όραμα του για τη μεγάλη του αγάπη.

Χιλάλ Σουντανί, Φελίπε Μπρούνο, Ούγκο Κάιπερς και Φιορίν Ντουρμισάι φόρεσαν και επίσημα την ερυθρόλευκη φανέλα. Τέσσερις μεταγραφές σε μία μόλις ημέρα, που αναμένεται να προσδώσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στον Ολυμπιακό, στο δρόμο για την επιστροφή στα τρόπαια.

Και, φυσικά, μην ξεχνάμε την πρώτη φετινή «βόμβα» που «έσκασε» στο μεγάλο Λιμάνι πριν από λίγο καιρό. Αυτή του Ματιέ Βαλμπουενά, του Γάλλου παιχταρά, με τις τεράστιες διακρίσεις στην καριέρα του. Ενώ παρέμεινε στην ομάδα του Πειραιά και ο Ζοσέ Σα. Μία ακόμα σημαντική κίνηση.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν… τίποτα. Ήταν μόνο η αρχή. Και αυτό, διότι έπεται (ακόμη πιο ενδιαφέρουσα) συνέχεια! Ο Θρύλος θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, σε όποια θέση χρειάζεται.

Εξάλλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έχει υποσχεθεί στους ΓΑΥΡΟΥΣ. Θα κάνει τα πάντα για να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος! Και σε αυτά τα εννιά χρόνια, απέδειξε ότι τηρεί και με το παραπάνω τις υποσχέσεις του...

Διαβάστε επίσης