Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει το σύμπαν με Γραμμένο!

Γελάει το σύμπαν με Γραμμένο!
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 - 15:03
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το σημερινό (19/06) διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ (19/6) μπορεί να καταγραφεί ως μνημείο αίσχους. Ή αν προτιμάτε ως μνημείο ξεφτίλας. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τις πρακτικές του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, για χάρη του Περέιρα που τον θέλει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ πέρασε χωρίς ψηφοφορία την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου για έναν ακόμα χρόνο, άσχετα αν έπρεπε να φύγει επειδή διέλυσε την ελληνική διαιτησία..

Άκουσον-άκουσον! Ο Γραμμένος κρατάει τον Περέιρα στην ΚΕΔ όπως και τους άλλους δύο ξένους αρχιδιαιητές (Μαρίν και Λίνμποεργκ), ενώ είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν τους θέλουν τόσο οι ομάδες, που την προηγούμενη σεζόν έβγαλαν πλήθος ανακοινώσεων, όσο και αρκετοί σύμβουλοι της ΕΠΟ. Αν ο Γραμμένος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, έβαζε σε ψηφοφορία το θέμα της παραμονής του Περέιρα μπορεί η μόνη ψήφος που θα πρόκυπτε εκτός από τη δική του να ήταν του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση που συμμετέχει στο ΔΣ της ΕΠΟ ως εκπρόσωπος της Λίγκας. Εκτός από τον Περέιρα που είναι επικίνδυνος για την ελληνική διαιτησία από τις σημερινές εξελίξεις προκύπτει ότι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος είναι επικίνδυνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κατά σύμπτωση κάνει ότι θέλει ο ΠΑΟΚ. Κατά σύμπτωση ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε πως ο Γραμμένος είναι «δικός μας»! Αυτά είναι τα αίσχη της ...εξυγίανσης που χρησιμοποιούν ως βιτρίνα την FIFA και την UEFA δηλαδή τους απίθανους Χούμπελ και Φούσεκ που είναι υπάλληλοί τους για να κάνουν ότι θέλουν.

Βαθύ σκοτάδι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς...

Διαβάστε επίσης