Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπογράφει τη Δευτέρα ο Φορτούνης!

Υπογράφει τη Δευτέρα ο Φορτούνης!
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 - 21:09
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Στο Λιμάνι της καρδιάς του θα παραμείνει ο Κώστας Φορτούνης! Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τους οποίους ήρθε σε προφορική συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιβεβαιώνει τη συμφωνία με τον αρχηγό του Θρύλου για τα επόμενα 4 χρόνια. Ο 26χρονος αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός τη Δευτέρα (24/06) για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός ήθελε πάρα πολύ να κρατήσει στο ρόστερ του τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή, προσφέροντάς του για αυτό τον λόγο ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, κάτι το οποίο αποτελεί και επιθυμία του ίδιου του παίκτη, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να αναμένεται να επισημοποιήσουν την προσεχή Δευτέρα την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο Φορτούνης, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, είναι πλέον πανέτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του, προκειμένου να την οδηγήσει τα επόμενα χρόνια σε νέες επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός έχει παντού πνεύμα νικητή» (vid)

«Ο Ολυμπιακός έχει παντού πνεύμα νικητή» (vid)

Ο προπονητής της Βιτορούλ, Γκεόργκι Χάτζι, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την εμπειρία του ίδιου, αλλά και των παικτών του να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» και να παραμείνουν στο Ρέντη.