Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ικανοποιημένος και ο Μαρτίνς για Φορτούνη

Ικανοποιημένος και ο Μαρτίνς για Φορτούνη
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 - 00:55
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς την αγωνία του την είχε για το θέμα με τον Κώστα Φορτούνη. Ο Πορτογάλος προπονητής βασίστηκε πάνω του πέρσι και ήθελε την παραμονή του.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, μετέφερε το ερώτημά του στη διοίκηση των Πειραιωτών. Ήθελε να γνωρίζει τι θα γίνει με τον Έλληνα άσο, ώστε να κάνει ανάλογα και τα πλάνα του. Δεν είναι τυχαίο ότι π.χ. στο φιλικό με την Βιτορούλ, έπαιξε και με 4-4-2 σύστημα. Όσο δεν υπάρχει Φορτούνης, υπάρχει και αυτό.

Από τη διοίκηση, έπαιρνε τη διαβεβαίωση ότι «όλα θα γίνουν στην ώρα τους». Και μαζί, το πως θα γνώριζε την εξέλιξη μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για προετοιμασία στην Πολωνία.

Έτσι και έγινε, με την εξέλιξη της Πέμπτης να γεμίζει με ικανοποίηση τον Μαρτίνς. Αλλιώς βλέπετε είναι να κάνεις τα πλάνα σου για τα προκριματικά αναζητώντας τον αντί-Φορτούνη και αλλιώς τώρα που ξέρει τι μπορεί να έχει και να περιμένει.

Διαβάστε επίσης

Ξεκινάει το Κόπα Άφρικα!

Ξεκινάει το Κόπα Άφρικα!

Με «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, αφού συμμετέχουν σε αυτό οι Παπέ Αμπού Σισέ, Μαντί Καμαρά και Γιασίν Μεριά.

Εγγύηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Εγγύηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την τριπλή «βόμβα» μεγατόνων στο πόλο, έδειξε για άλλη μία φορά το όραμα του για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό…