Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκησε και ελπίζει η Γουινέα του Καμαρά!

Νίκησε και ελπίζει η Γουινέα του Καμαρά!
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 - 21:14

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Γουινέα του Μαντί Καμαρά, η οποία την διατηρεί σε… τροχιά πρόκρισης στους «16» του Κόπα Άφρικα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του μέσου του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 του Μπουρουντί και τερμάτισε έτσι στην 3η θέση του β’ ομίλου του Κόπα Άφρικα με 4 βαθμούς.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα του άλλου ματς του ομίλου δεν ήταν ευνοϊκό, αφού νίκησε η Μαδαγασκάρη την Νιγηρία επίσης με 2-0, οδηγώντας την Γουινέα στην 3η θέση.

Υπάρχουν, όμως αρκετές ελπίδες για τη χώρα του Καμαρά να συνεχίσει στην διοργάνωση ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες της διοργάνωσης.

Στα του παιχνιδιού ο Αφρικανός χαφ των Πειραιωτών δεν ήταν από τις βασικές επιλογές του προπονητή του, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 85’ της αναμέτρησης. Ο Γιαταρά με δύο γκολ στο 25’ και 52’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα, είχε αποβληθεί στο 12’ ο Ντουβαρίγκα για το Μπουρουντί.

Αν προκριθεί τελικά η Γουινέα θα σημαίνει ότι ο Μαντί Καμαρά θα αργήσει ακόμη σημαντικά να ενσωματωθεί με την αποστολή του Ολυμπιακού, έχοντας υποχρεώσεις, τουλάχιστον, μέχρι τις 5 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια, όπως είναι φυσικό θα έχει κάποιες ημέρες άδειας για να ξεκουραστεί.

Διαβάστε επίσης

Η κλάση του Ποντένσε!

Η κλάση του Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού συνεχίζει ορεξάτος στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», μετρώντας μέχρι στιγμής 1 γκολ και 1 ασίστ στα 3 πρώτα φιλικά των Πειραιωτών.

Πανέτοιμος κόντρα στην Πλζεν!

Πανέτοιμος κόντρα στην Πλζεν!

Η σιγουριά των «ερυθρόλευκων» ότι ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο επίπεδο που θέλει στα πρώτα ματς της νέας σεζόν κόντρα στους Τσέχους.

Το… καλύτερο «τεστ» ενόψει της νέας σεζόν

Το… καλύτερο «τεστ» ενόψει της νέας σεζόν

Ο Ολυμπιακός πήρε μία… γεύση από αυτό που είναι πολύ πιθανό να συναντήσει και τη νέα σεζόν, με σκληρά μαρκαρίσματα, στο όριο του αντιαθλητικού, αλλά και διαιτησία… εξυγίανσης, που ίσως αποτελέσουν ένα καλό «μάθημα».