Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάθος σε κάθε επαφή με την μπάλα…

Πάθος σε κάθε επαφή με την μπάλα…
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019 - 14:41

Ο Πέδρο Μαρτίνς χτίζει, στην Πολωνία, τον Ολυμπιακό του σήμερα και του αύριο. Κάθε μέρα που περνά η ομάδα «δένει» και βάζει τις βάσεις για τη νέα σεζόν, η οποία θα αρχίσει πολύ νωρίς, με τους προκριματικούς αγώνες κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, στα τέλη του μήνα. Η δουλειά που γίνεται θα αρχίσει, σιγά-σιγά, να αποτυπώνεται στο γήπεδο, όπως συνέβη και κατά την περσινή περίοδο, κατά την οποία ο Θρύλος απέδωσε το, κατά γενική ομολογία, καλύτερο ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα στοιχεία, τα οποία φαίνονται «με το καλημέρα». Η διάθεση των ποδοσφαιριστών που δίνουν το παρών στην προετοιμασία αυτή τη στιγμή, είναι ενδεικτική του τι μπορεί να ακολουθήσει. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού χαίρονται τις προπονήσεις, παθιάζονται σε κάθε επαφή με την μπάλα, το διασκεδάζουν και… πορώνονται!

Μία ματιά αν ρίξει κανείς στις φωτογραφίες από τις προπονήσεις, θα παρατηρήσει αρκετά ενδιαφέροντα καρέ. Τον Τοροσίδη να πανηγυρίζει με σφιγμένες γροθιές μία φάση, σαν να μπήκε γκολ σε τελικό. Τον Φορτούνη να το χαίρεται και να χαμογελάει σε κάθε καλή πάσα, σε κάθε γκολ, στο δίτερμα. Τον Ποντένσε και τον Σουντανί να ίπτανται και να επιχειρούν ανάποδα ψαλίδια… Τον Βαλμπουενά να χαμογελάει σαν έφηβος που κάνει προετοιμασία για πρώτη φορά.

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια και ο Πέδρο Μαρτίνς, από νωρίς την περσινή σεζόν, κιόλας, είχε δείξει ότι ρίχνει τεράστιο βάρος στο να είναι οι ποδοσφαιριστές του ενωμένοι και χαρούμενοι. Να γουστάρουν που παίζουν στον Ολυμπιακό και να αυτό να το βγάζουν σε κάθε προσπάθειά τους. Και αυτά τα δείγματα μόνο αισιοδοξία μπορούν να φέρουν, για το μέλλον…

Διαβάστε επίσης