Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η Τραμπζονσπόρ για Ελ Αραμπί...

Και η Τραμπζονσπόρ για Ελ Αραμπί...
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 00:10

Το όνομα του Ελ Αραμπί «παίζει» τα τελευταία 24ωρα για τον Ολυμπιακό, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο 32χρονος φορ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» για τη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν υψηλό ανταγωνισμό από ομάδες της Αραβίας, με τον παίκτη ωστόσο να φέρεται ότι έχει αρνηθεί κάποιες από αυτές, επιθυμώντας να επιστρέψει σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

Πάντως, από την Ευρώπη δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που θέλει τον Μαροκινό επιθετικό. Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα η Τραμπζονσπόρ έχει μπει δυνατά στη «μάχη» για την απόκτησή του.

Μάλιστα, δημοσίευμα στη γειτονική χώρα αναφέρει ότι η Τραμπζονσπόρ είναι αποφασισμένη να πυροδοτήσει τη… βόμβα, δείχνοντας το μέγεθος μίας ενδεχόμενης τέτοιας μεταγραφής.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας επίσης ότι ο παίκτης ζητάει 1,3 ή 1,4 εκατομμύρια ευρώ και μπόνους γκολ, με τους «ερυθρόλευκους» να του προσφέρουν μέχρι στιγμής λίγο λιγότερα χρήματα στην πρόταση που φέρονται να του έχουν καταθέσει.

Η Τραμπζοσπόρ παρουσιάζεται αντίθετα έτοιμη να διαθέσει αυτά τα χρήματα, επισημαίνοντας ότι εισέπραξε 1,2 εκατομμύριο ευρώ για τη μεταγραφή του Ρονταλέγκα στην Ντενίζλισπορ.

Διαβάστε επίσης