Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι ονειρικό να βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό»

«Είναι ονειρικό να βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 20:44

Πάρα πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι βρίσκεται στον Ολυμπιακό είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι, κάτι το οποίο τόνισε για μία ακόμη φορά με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, για την καλή της εικόνα κόντρα στην Γιαγκελόνια, καθώς και για τα πρώτα του συναισθήματα στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι είναι κάτι μοναδικό, ονειρικό να αγωνίζεται με τη φανέλα του Θρύλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τo φιλικό με την Γιαγκελόνια:

«Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο οι προηγούμενες, αλλά είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, δουλέψαμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις επιθετικά. Μένει ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω και πετύχαμε πολλά γκολ επιθετικά».

Για τα κολακευτικά σχόλια του Γκερέρο προς το πρόσωπό του:

«Με τιμούν τα λόγια του Γκερέρο, από εκεί και πέρα έχω προσπαθήσει να μάθω πράγματα από τον τρόπο παιχνιδιού του και να εκμεταλλευτώ κινήσεις από το ρεπερτόριο του. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή μπροστά μου και μπορώ να αφομοιώσω πολλά πράγματα από εκείνον».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού:

«Πήγαμε πολύ καλά σήμερα και δεν έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Μερικές φορές στην προετοιμασία είναι καλό να έρχονται κάποια αρνητικά αποτελέσματα για να διορθώνουμε πράγματα. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν πολύ καλά αποτελέσματα, με βάση την εικόνα του σημερινού ματς».

Για την παρουσία του στην προετοιμασία:

«Το να είσαι στον Ολυμπιακό, είναι κάτι το ονειρικό και μοναδικό. Από εκεί και πέρα προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω το 100%. Δεν ξέρω αν πηγαίνω καλά ή όχι, θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αν τα πηγαίνω καλά, θα το αποφασίσει ο προπονητής».

Διαβάστε επίσης

Η «μάχη» των εξτρέμ...

Η «μάχη» των εξτρέμ...

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Πέδρο Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Όταν ο Ελ Αραμπί «χόρεψε» τον Πικέ! (vid)

Όταν ο Ελ Αραμπί «χόρεψε» τον Πικέ! (vid)

Ο Μαροκινός παικταράς του Θρύλου πέρα από την έφεση του στο σκοράρισμα, κάτι το οποίο φαίνεται και από τους αριθμούς του, είναι εξαιρετικός και με την μπάλα στα πόδια, κάτι το οποίο θα θυμάται σίγουρα ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Ο Τσίπρας τράβηξε την... κουρτίνα

Ο Τσίπρας τράβηξε την... κουρτίνα

Για να ασχολείται, λίγες ώρες πριν εγκαταλείψει την εξουσία, με τα ιστορικά σκάνδαλα, με τα τηλεοπτικά των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ «πρόδωσε» και τι γινόταν.