Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πάθος και η ευκαιρία του Μπα (pics)

Το πάθος και η ευκαιρία του Μπα (pics)
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 20:42

Ο Ουσεϊνού Μπα έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αγωνιζόμενος πλέον στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο κέρδισε μέσα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την Γκαζελέκ Αζαξιό.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού δείχνει σε κάθε ευκαιρία το πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους». Κάτι το οποίο έκανε και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Μπα στο φιλικό με την Γιαγκελόνια κατάφερε μάλιστα να σημειώσει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Θρύλου, πανηγυρίζοντας έξαλλα το συγκεκριμένο τέρμα που πέτυχε.

Ο νεαρός αμυντικός των «ερυθρόλευκων», μετά και τον τραυματισμό του Βούκοβιτς, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει πόντους ενόψει της νέας σεζόν, κάτι το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο και με τις εμφανίσεις του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του αμυντικού του Ολυμπιακού:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????⚪️ !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ousseynou Ba (@usheynu_ba) στις

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση παντού!

Ενίσχυση παντού!

Ο Ολυμπιακός προχωρά ή ακόμη και ολοκληρώνει το μεταγραφικό του σχεδιασμό σε όλα τα σπορ, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του για τη νέα σεζόν.

Βασικός ο Καμαρά! (vids)

Βασικός ο Καμαρά! (vids)

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Γουινέας στο μεγάλο παιχνίδι με την Αλγερία για τη φάση των «16» του Κόπα Άφρικα.

«Πάμε Αλγερία» (pic)

«Πάμε Αλγερία» (pic)

Ο Χιλάλ Σουντανί έστειλε το μήνυμά του στους συμπατριώτες του για τον σημερινό αγώνα κόντρα στη Γουινέα του Μαντί Καμαρά.