Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενίσχυση παντού!

Ενίσχυση παντού!
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 21:03

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη. Κάτι το οποίο αποδεικνύεται μέσα από τα αποτελέσματα και τους τίτλους που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια σε όλα τα σπορ.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην ελίτ και στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα, με τις κινήσεις ενίσχυσης που πραγματοποιούνται να δείχνουν τις διαθέσεις τους από πολύ νωρίς.

Ο Θρύλος στο ποδόσφαιρο έχει συμπληρώσει τα περισσότερα κομμάτια του παζλ του ρόστερ του για τη νέα σεζόν, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φέρνει μάλιστα παικταράδες στον Ολυμπιακό, όπως του Βαλμπουενά, του Σεμέδο, του Ελ Αραμπί κ.α., ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ των Πειραιωτών, ώστε να επιστρέψουν τη νέα σεζόν στην κορυφή και στους τίτλους.

Στο μπάσκετ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σηκώσει τα… μανίκια, ξεκινώντας να εφαρμόζουν το πλάνο τους, με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις των Κέβιν Πάντερ και Μπράντον Πολ, αλλά και του Αντώνη Κόνιαρη, η οποία ήταν γνωστή, να κάνουν φανερή τη σημαντική ενίσχυση των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός στον Ερασιτέχνη βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να μείνει εκεί, όπως ακριβώς του αξίζει, και τη νέα σεζόν. Κάτι το οποίο φαίνεται και από τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους, ενώ έχουν ενισχυθεί και στην αντίστοιχη των γυναικών.

Στην ανδρική ομάδα πόλο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε τους τεράστιους παίκτες Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. Η ενίσχυση έχει ξεκινήσει και στο γυναικείο πόλο, με τη μεταγραφή της Άλκηστης Μπενέκου.

Τέλος, στο χάντμπολ ο Θρύλος έχει ενισχυθεί επίσης σημαντικά, στο δρόμο για ένα ακόμη νταμπλ και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Ενίσχυση παντού, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό, όπως γίνεται αντιληπτό, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν τη διάθεση τους ενόψει της νέας σεζόν σε όλα τα σπορ.

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο Καμαρά! (vids)

Βασικός ο Καμαρά! (vids)

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Γουινέας στο μεγάλο παιχνίδι με την Αλγερία για τη φάση των «16» του Κόπα Άφρικα.

«Πάμε Αλγερία» (pic)

«Πάμε Αλγερία» (pic)

Ο Χιλάλ Σουντανί έστειλε το μήνυμά του στους συμπατριώτες του για τον σημερινό αγώνα κόντρα στη Γουινέα του Μαντί Καμαρά.