Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Φορτούνης...

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Φορτούνης...
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 22:17

Πολύ άσχημα είναι τα νέα σχετικά με την κατάσταση του τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη...

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πήγε κατευθείαν για εξετάσεις με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο φιλικό με το Αμβούργο.

Αυτό αν και φαινόταν αρχικά να μην είναι κάτι σοβαρό, τελικά στις εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Αθήνα φάνηκε ότι έχει υποστεί, δυστυχώς, ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα απουσιάσει για το επόμενο χρονικό διάστημα, με τους «ερυθρόλευκους» να αναφέρουν ότι θα χρειαστούν έξι μήνες για την επάνοδό του.

Ο Φορτούνης μετά το φιλικό κόντρα στους Γερμανούς φοβόταν ότι έχει πάθει τη συγκεκριμένη ζημιά, κάτι το οποίο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Πλέον, ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών θα ξεκινήσει έναν δύσκολο «αγώνα», προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και να επανέλθει υγιής ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

Φυσικά, όλοι στο gavros.gr του ευχόμαστε περαστικά, κουράγιο, δύναμη και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και ακόμη πιο γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

Περαστικά αρχηγέ...

Περαστικά αρχηγέ...

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Κώστα Φορτούνη και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

Η ικανοποίηση για το μέλλον του Θρύλου!

Η ικανοποίηση για το μέλλον του Θρύλου!

Οι μικροί που βρέθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού ξεχώρισαν, δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς που τους πήρε μαζί του με την πρώτη ομάδα, δείχνοντας παράλληλα και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του συλλόγου.