Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περαστικά αρχηγέ...

Περαστικά αρχηγέ...
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 22:26

Όπως είναι φυσικό όλοι «πάγωσαν» στο άκουσμα του τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Αθήνα.

Σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια εύχεται περαστικά στον Κώστα Φορτούνη και ταχεία ανάρρωση, ούσα σίγουρη ότι ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός από αυτή την «περιπέτεια».

Φυσικά και εμείς από το gavros.gr ευχόμαστε στον αρχηγό του Ολυμπιακού να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Περαστικά αρχηγέ…

Διαβάστε επίσης

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Φορτούνης...

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό: Ρήξη χιαστού ο Φορτούνης...

Οι φόβοι του μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα να δείχνουν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος... Η επάνοδός του υπολογίζεται σε έξι μήνες...

Η ικανοποίηση για το μέλλον του Θρύλου!

Η ικανοποίηση για το μέλλον του Θρύλου!

Οι μικροί που βρέθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού ξεχώρισαν, δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς που τους πήρε μαζί του με την πρώτη ομάδα, δείχνοντας παράλληλα και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του συλλόγου.