Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάδα το BBC για το σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ!

Στην Ελλάδα το BBC για το σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ!
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 19:48

Ένα σπουδαίο φιλικό ματς θα δώσει την προσεχή Τρίτη, 16 Ιουλίου στις 21:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχτεί την ιστορική ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ένα φιλικό παιχνίδι που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον τόσο από πλευράς των Πειραιωτών όσο και από την αγγλική ομάδα.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση βρίσκεται στην Ελλάδα ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα στον πλανήτη, αν όχι το κορυφαίο, το BBC, καλύπτοντας τόσο το παιχνίδι την Τρίτη, όσο και την εξαιρετική φιλοξενία του Ολυμπιακού στην βρετανική ομάδα.

Ήδη, άλλωστε, έχουν γίνει γνωστές σε ολόκληρο τον πλανήτη οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη για τις οποίες έχουν «τρελαθεί» από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της Νότιγχαμ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το συγκεκριμένο φιλικό με την ομάδα του Φόρεστ, διαφημίζοντας τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο στο Νησί, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης

Νέα αποθέωση για Μεριά!

Νέα αποθέωση για Μεριά!

Ένας από τους σπίκερ του μεγάλου ημιτελικού του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Σενεγάλη και την Τυνησία αποθέωσε στην μετάδοσή του τον «εξαιρετικό αμυντικό του Ολυμπιακό», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του ματς.