ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Νέα αποθέωση για Μεριά!

Νέα αποθέωση για Μεριά!
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 19:57

Ο Γιασίν Μεριά έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στο Κόπα Άφρικα που πραγματοποιείται στην Αίγυπτο. Κάτι το οποίο φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει βρεθεί δύο φορές στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, όπως είναι φυσικό, έχει δεχτεί άκρως κολακευτικά σχόλια. Τελευταία από έναν εκ των σπίκερ του μεγάλου ημιτελικού του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Σενεγάλη και την Τυνησία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βρετανός σπίκερ αποθέωσε τον αμυντικό των Πειραιωτών και μάλιστα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της μετάδοσής του συγκεκριμένου αγώνα, τονίζοντας ότι «ο Μεριά είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, από τους καλύτερους της διοργάνωσης», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μία ακόμη αποθέωση για τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων», ο οποίος έχει κερδίσει καθολική αναγνώριση μέσα από τις εμφανίσεις του στο Κόπα Άφρικα.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

94 ημέρες είναι πάρα πολλές!

94 ημέρες είναι πάρα πολλές!

Όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή στο Ναό στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ.