Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «φτιαγμένος» Σεμέδο

Ο «φτιαγμένος» Σεμέδο
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 21:06
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Έχει ενημερωθεί για πολλά από την πρώτη στιγμή ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο στόπερ του Ολυμπιακού, έχει ακούσει πάρα πολλά για τον κόσμο της ομάδας, για την έδρα, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Και με την επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία, όπου και ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ρωτούσε λεπτομέρειες για την πρώτη του στον Ναό.

Δεν είναι ο μόνος φυσικά που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Υπάρχουν αρκετοί «ερυθρόλευκοι» που θα ντεμπουτάρουν μπροστά στον λαό του Θρύλου, ωστόσο ο ΡούμπενΣεμέδο έχει και κάτι ξεχωριστό.

Είναι δεδομένο πως θα αποκτήσει άλλη… σχέση με τον κόσμο. Τον γουστάρει ο κόσμος, έχει «ψηθεί» πολύ με αυτή τη μεταγραφή και θέλουν να του το δείξουν με τον καλύτερο τρόπο, με το «καλημέρα».

Διαβάστε επίσης

Η Σενεγάλη του Σισέ στον τελικό του Κόπα Άφρικα!

Η Σενεγάλη του Σισέ στον τελικό του Κόπα Άφρικα!

Η Σενεγάλη επικράτησε με 1-0 της Τυνησίας του Γιασίν Μεριά, στην παράταση, στον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα και θα διεκδικήσει την προσεχή Παρασκευή (19/07) την κατάκτηση του τροπαίου. Βασικός και στα 120 λεπτά ο Μεριά, δεν αγωνίστηκε ο Σισέ.

94 ημέρες είναι πάρα πολλές!

94 ημέρες είναι πάρα πολλές!

Όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή στο Ναό στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ.