Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι θα δούμε στη νέα φανέλα…

Τι θα δούμε στη νέα φανέλα…
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 21:41
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Από μικρά παιδιά, αυτή ήταν η τρέλα μας. Πως θα είναι η νέα φανέλα του Ολυμπιακού. Πως και πως περιμέναμε. Άλλαξε βέβαια κάπως η διαδικασία, έχει να κάνει και την εταιρεία που αποφασίζει πως θέλει να λανσάρει τις νέες εμφανίσεις. Όχι μόνο στον Ολυμπιακό.

Παλιότερα, βλέπαμε συνεντεύξεις Τύπου, άλλες φορές με μεταγραφικά αποκτήματα να την αποκαλύπτουν. Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τα καλά. Η φανέλα παρουσιάζεται λίγες ώρες πριν την φορέσει η ομάδα στο γήπεδο, μέσω των social media…

Ο Ολυμπιακός στα φιλικά της προετοιμασίας, φόρεσε την μπλε φανέλα. Η πρώτη ενημέρωση, έλεγε πως αυτή θα είναι η τρίτη για τη φετινή σεζόν. Την είδαμε, σε ένα στυλ της Adidas, με το μυαλό πολλών να πηγαίνει στη χρονιά με το «διπλό» στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ. Με τη διαφορά ότι τότε τα νούμερα στην πλάτη ήταν λευκά. Τώρα, τα κόκκινα, δεν φαίνονταν τόσο καλά. Ειδικά τηλεοπτικά ή για όσους παρακολουθούσαν από την εξέδρα και ενδέχεται να υπάρχει αλλαγή…

Για δεύτερη φανέλα, οι πληροφορίες ήθελαν μια γκρι. Δεν την είδαμε ποτέ… Θα την βλέπαμε στο ματς με το Αμβούργο κανονικά, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Στην μπουτίκ του συλλόγου, η δεύτερη φανέλα δεν έχει λανσαριστεί. Από την Τρίτη θα λανσαριστεί και η πρώτη, αλλά για τη δεύτερη αυτή τη στιγμή δεν γίνεται κουβέντα. Ο σύλλογος και η Adidas δεν δίνουν κάποια πληροφορία προς τα έξω, αλλά δεν θα απέκλεια να υπάρξει αλλαγή πλάνου και να δούμε κάτι άλλο από αυτό που αρχικά σχεδιαζόταν.

Πάμε τώρα σε αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο. Στην πρώτη φανέλα της ομάδας. Όποιο σχέδιο έχει δει το φως της δημοσιότητας ως τώρα, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Απλά στην εποχή των social media, ανεβάζει ένας σχέδιο κάπου, «τσιμπάνε» αρκετοί και γίνεται ο σχετικός ντόρος.

Εννοείται πως το στοιχείο στην πρώτη φανέλα, θα είναι οι ρίγες και το ερυθρόλευκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος θα έχουμε αλλαγή στην πλάτη. Εκεί, δεν θα υπάρχει το κόκκινο χρώμα που είδαμε πέρσι, αλλά το λευκό. Αυτό, αλλάζει κατά πολύ τη φανέλα.

Στο μπροστά μέρος πάντως, φαίνεται πως δεν θα υπάρχουν πολλές διαφορές. Δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλωστε, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός επιμένει και σωστά και με ρίγες και ερυθρόλευκα.

Μια πληροφορία, θέλει το χρυσό να μην υπάρχει στη φανέλα και τη ρίγα να είναι πιο παχιά… Για να δούμε… Εν αναμονή των αποκαλυπτηρίων, ο καθένας με τα γούστα του…

Διαβάστε επίσης

Η Σενεγάλη του Σισέ στον τελικό του Κόπα Άφρικα!

Η Σενεγάλη του Σισέ στον τελικό του Κόπα Άφρικα!

Η Σενεγάλη επικράτησε με 1-0 της Τυνησίας του Γιασίν Μεριά, στην παράταση, στον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα και θα διεκδικήσει την προσεχή Παρασκευή (19/07) την κατάκτηση του τροπαίου. Βασικός και στα 120 λεπτά ο Μεριά, δεν αγωνίστηκε ο Σισέ.

94 ημέρες είναι πάρα πολλές!

94 ημέρες είναι πάρα πολλές!

Όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή στο Ναό στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ.