Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμηλά η… μπάλα

Χαμηλά η… μπάλα
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 18:41

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ το βράδυ της Τρίτης (16/07), μία νίκη που έφερε ευφορία στον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά και από την εμφατική νίκη κόντρα σε έναν ιστορικό σύλλογο που παλεύει για την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν ότι το ματς με την Νότιγχαμ, ήταν απλά ένα φιλικό και θα πρέπει να διατηρήσουν χαμηλά την… μπάλα ενόψει της συνέχειας.

Αυτό τους τόνισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στο Ρέντη. Με τον ηγέτη του Θρύλου να υπογραμμίζει σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό τιμ ότι θα πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί και απόλυτα προσηλωμένοι στους στόχους τους, προκειμένου να καταφέρουν να τους υλοποιήσουν.

Το αυτονόητο, δηλαδή, για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να καλεί όλους στο σύλλογο, και ορθώς, να κρατήσουν χαμηλά την… μπάλα και να τα δώσουν τις επόμενες ημέρες όλα, στα δύο πολύ κρίσιμα ματς με την Βικτόρια Πλζεν, όπου η πρόκριση αποτελεί μονόδρομο για τους «ερυθρόλευκους».

Κάτι για το οποίο όλοι στις τάξεις του Θρύλου είναι σίγουροι και αποφασισμένοι ότι θα πετύχουν!

Διαβάστε επίσης

Η υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον κόσμο του Θρύλου!

Η υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον κόσμο του Θρύλου!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ της ομάδας ότι είναι υποχρεωμένοι να πετύχουν όλους τους στόχους τους (και) για τον υπέροχο κόσμο που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.