Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός»!

«Να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός»!
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 10:00

Ο Κώστας Φορτούνης είναι στο επίκεντρο αυτές τις ημέρες και λογικά, αφού η επέμβαση στο γόνατό του και η είσοδός του, ουσιαστικά, σε στάδιο αποθεραπείας και αποκατάστασης, από τον σοβαρό τραυματισμό του, είναι σημαντικό θέμα για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο άσος του Θρύλου έχει δεχθεί τόνους αγάπης, από την ομάδα, από άλλα τμήματα του Συλλόγου και συναθλητές του, «ερυθρόλευκους», από τον κόσμο, ο οποίος κατά χιλιάδες στέλνει μηνύματα συμπαράστασης, μέσω των Social Media.

Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα, θέλοντας να δείξει στον κόσμο ότι είναι ΕΔΩ. Ότι νιώθει δυνατός και ότι είναι αισιόδοξος, για μία γρήγορη, αλλά όχι βιαστική και πρόχειρη επιστροφή.

«Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα μηνύματά σας!! Να είστε σίγουροι ότι με δουλειά και υπομονή θα επιστρέψω πιο δυνατός!!!», έγραψε στο Instagram ο Φορτούνης, ο οποίος θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι εκτιμά την αγάπη του κόσμου και την συμπαράσταση, την οποία λαμβάνει.

Βασικό ρόλο στη σωστή αποκατάσταση από τραυματισμό, για έναν ποδοσφαιριστή, παίζει η ψυχολογία και η εσωτερική δύναμη. Και από αυτή ο αρχηγός του Ολυμπιακού διαθέτει μπόλικη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα μηνύματά σας!! Να είστε σίγουροι ότι με δουλειά και υπομονή θα επιστρέψω πιο δυνατός!!! ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fortounis (@kfortou7) στις

Διαβάστε επίσης

Για τη ρεβάνς ο Μεριά

Για τη ρεβάνς ο Μεριά

Κριτήριο η σημερινή ημέρα για την παρουσία ή μη του Τυνήσιου στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά όχι για το ματς στο Πλζεν, την προσεχή Τρίτη.