Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Νταμπό»

«Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Νταμπό»
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 19:10

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Μπριάν Νταμπό έχει ο Ολυμπιακός. Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον τα ιταλικά ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας ότι η περίπτωση της Ναντ βρίσκεται πιο πίσω για τον 27χρονο μέσο.

Πιο συγκεκριμένα, η «firenzeviola.it» αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περισσότερες πιθανότητες να κλείσουν τον Νταμπό από την γαλλική Ναντ, με τις δύο ομάδες να έχουν εκφράσει, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς επίσημο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι οι Πειραιώτες επιθυμούν να κάνουν δικό τους με τη μορφή δανεισμού τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, κάτι στο οποίο όμως δεν είναι μέχρι στιγμής σύμφωνοι οι άνθρωποι των «βιόλα». Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει κλείσει στον Ολυμπιακό ο Νταμπό…

Μένει, πλέον, να φανεί τις προσεχείς ημέρες, λοιπόν, ποια θα είναι η εξέλιξη του 27χρονου χαφ...

Διαβάστε επίσης

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού στο πλευρό του Φορτούνη! (pics)

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού στο πλευρό του Φορτούνη! (pics)

Πρώην και νυν συμπαίκτες του Θρύλου, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, αθλητές άλλων τμημάτων του Ολυμπιακού, αλλά και χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ βρίσκονται δίπλα στον αρχηγό των «ερυθρόλευκων».