Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επιβεβαίωση για Σιαμπάνη…

Η επιβεβαίωση για Σιαμπάνη…
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 21:33

Έκπληξη προκάλεσε την Κυριακή (21/7) η κλήση του Ηλία Καραργύρη στην αποστολή του Ολυμπιακού, που θα «πετάξει» για την Τσεχία, με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League.

Κάτι που επιβεβαίωσε και αυτό που γράψαμε το Σάββατο (20/7) στο gavros.gr. Ότι ο Μάριος Σιαμπάνης αναμένεται να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Η μη κλήση, λοιπόν, του νεαρού γκολκίπερ για το ματς με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία επιβεβαιώνει τα πλάνα των Πειραιωτών να τον παραχωρήσουν με δανεισμό, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει έτοιμος στο Λιμάνι.

Όπως φαίνεται, τρίτος τερματοφύλακας θα παραμείνει ο πιτσιρικάς, ο Τζολάκης, ενώ θα αποκτηθεί παίκτης που θα βρίσκεται πίσω από τον Ζοσέ Σα…

Διαβάστε επίσης

Νέα διάκριση για Μεριά! (pic)

Νέα διάκριση για Μεριά! (pic)

Ο Τυνήσιος αμυντικός εκτός από μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του Κόπα Άφρικα, βρίσκεται και στην κορυφή των παικτών με τις περισσότερες σωστές πάσες στη διοργάνωση.

Στις 10:00 «πετάει» ο Θρύλος για την Τσεχία

Στις 10:00 «πετάει» ο Θρύλος για την Τσεχία

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (22/07) για την Τσεχία με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ενδεκάδα… αλά Νότιγχαμ στο μυαλό του Μαρτίνς

Ενδεκάδα… αλά Νότιγχαμ στο μυαλό του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του που ξεκίνησαν κόντρα στην ομάδα του Φόρεστ και σκέφτεται να τους χρησιμοποιήσει και στο βασικό σχήμα κόντρα στην Πλζεν στην Τσεχία.