Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ο Λάζαρος στο πλευρό του Φορτούνη…

Και ο Λάζαρος στο πλευρό του Φορτούνη…
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 21:08

Το δικό του αγώνα για επιστροφή στη δράση δίνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που προπονείται πλέον στο Ρέντη. Το Σάββατο, ο άσος του Ολυμπιακού πήγε στο Metropolitan, εκεί που τον Φλεβάρη έζησε το δικό του δράμα. Εκεί που υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αποκατάσταση του προβλήματος από τη ρήξη χιαστών στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Λάζαρος, βρέθηκε κοντά στον Κώστα Φορτούνη και θέλησε έτσι να του συμπαρασταθεί, στις πρώτες του ώρες μετά την επέμβαση. Πέρασε και ο ίδιος άλλωστε πριν λίγους μήνες αυτή τη σκληρή δοκιμασία και γνωρίζει πως είναι. Βρέθηκε έτσι κοντά στον Κώστα, συνομίλησαν για αρκετή ώρα και του ευχήθηκε να είναι και πάλι γρήγορα κοντά στη δράση.

Διαβάστε επίσης

Η επιβεβαίωση για Σιαμπάνη…

Η επιβεβαίωση για Σιαμπάνη…

Η μη κλήση του νεαρού γκολκίπερ στην αποστολή για Πλζεν δείχνει ότι αναμένεται να δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό…

Νέα διάκριση για Μεριά! (pic)

Νέα διάκριση για Μεριά! (pic)

Ο Τυνήσιος αμυντικός εκτός από μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του Κόπα Άφρικα, βρίσκεται και στην κορυφή των παικτών με τις περισσότερες σωστές πάσες στη διοργάνωση.

Ενδεκάδα… αλά Νότιγχαμ στο μυαλό του Μαρτίνς

Ενδεκάδα… αλά Νότιγχαμ στο μυαλό του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του που ξεκίνησαν κόντρα στην ομάδα του Φόρεστ και σκέφτεται να τους χρησιμοποιήσει και στο βασικό σχήμα κόντρα στην Πλζεν στην Τσεχία.