Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολα κάποια «έκπληξη» από τον Μαρτίνς...

Δύσκολα κάποια «έκπληξη» από τον Μαρτίνς...
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 - 23:05

Ενδεκάδα… αλά Νότιγχαμ έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για το πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία. Κάτι το οποίο σας γράψαμε και το βράδυ της Κυριακής (21/07) και δεν φαίνεται ότι μπορεί να σημειωθεί κάποια «έκπληξη».

Άλλωστε, ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τους Τσέχους ότι δεν είναι από τους προπονητές που προχωρούν σε αλλαγές, σε σχέση με αυτά που έχει προετοιμάσει το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει κάποια «έκπληξη» με τον Ζοσέ Σα να αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από την εστία των «ερυθρόλευκων», τους Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας, τον Μπουχαλάκη και τον Γκιλιέρμε στον άξονα, τους Μασούρα και Ποντένσε στα «φτερά» και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο.

Βέβαια, όπως επίσης επισήμανε ο προπονητής των Πειραιωτών θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το βράδυ της Τρίτης (23/07). Όμως φαίνεται πολύ δύσκολο να προβεί σε κάποια αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην ομάδα του Φόρεστ.

Άλλωστε, είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα το στο συγκεκριμένο φιλικό ματς και δεν έχει λόγο να πάρει κάποιο ρίσκο, οδεύοντας για μία ακόμη φορά στην θεωρητικά πιο σίγουρη λύση.

Διαβάστε επίσης

«Έτοιμοι για αύριο» (pics)

«Έτοιμοι για αύριο» (pics)

Γκιλιέρμε και Καμαρά έδωσαν το σύνθημα για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν...

Να «χτυπήσει» στην αδυναμία της Πλζεν!

Να «χτυπήσει» στην αδυναμία της Πλζεν!

Από το 2015, μόνο μία φορά δεν έχουν δεχθεί γκολ οι Τσέχοι στην έδρα τους σε προκριματικά και ομίλους Champions League, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός…

«Όπλο» του Θρύλου η εμπειρία του Βαλμπουενά!

«Όπλο» του Θρύλου η εμπειρία του Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος παικταράς μετρά 92 συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω του, τόσο για το ματς της Τρίτης (23/7) με την Βικτόρια Πλζεν όσο και γενικότερα…