Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλειστά χαρτιά σημαίνει… εγρήγορση

Κλειστά χαρτιά σημαίνει… εγρήγορση
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 - 09:29

Είναι τακτική του Πέδρο Μαρτίνς, να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση, πριν από τους αγώνες. Και δη πριν από τους σημαντικούς αγώνες, όπως μία ευρωπαϊκή ρεβάνς. Εξ ου και η κίνησή του, να μην «προβάρει» ενδεκάδα, την Κυριακή, στην προπόνηση που έκανε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη.

Δοκίμασε αρκετά πρόσωπα, σε διαφορετικούς συνδυασμούς σχημάτων. Δούλεψε με 4-2-3-1, δούλεψε με 4-3-3, αλλά και με 4-4-2. Και όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, στην αυριανή κρίσιμη ρεβάνς, με τη Βικτόρια Πλζεν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κατασταλάξει, ως προς την ενδεκάδα, την οποία θα παρατάξει. Και όλα δείχνουν ότι αυτή θα ακολουθήσει τη γνωστή συνταγή του 4-2-3-1. Ιδιαιτερότητες στη σύνθεση (Ελ Αραμπί, Καμαρά, Μερά) ίσως υπάρξουν (και θα υπάρξουν), σε σχέση με την ενδεκάδα της Τσεχίας. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι πως όποιοι παίξουν, θα δώσουν το 110%, για να έρθει η πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Πίεση από νωρίς, γκολ νωρίς

Πίεση από νωρίς, γκολ νωρίς

Μία σκέψη του Πέδρο Μαρτίνς και οδηγία προς τους παίκτες, είναι να εκμεταλλευτούν την ορμή του γηπέδου και τον… αιφνιδιασμό.