Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει μόνο ο Μπενζιά στο «κάδρο»

Δεν υπάρχει μόνο ο Μπενζιά στο «κάδρο»
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019 - 13:37

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί να αποκτήσει άμεσα έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στο «10» της ενδεκάδας. Να βάλει τον ποδοσφαιριστή αυτό άμεσα στην εξίσωση και να δουλέψει μαζί του, για να τον «δέσει» με τους υπόλοιπους δέκα της ομάδας. Είναι λογικό, ακόμη και… σήμερα να τελείωνε αυτή η μεταγραφή, ότι ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο θα επέλεγε ο Θρύλος, για το «10», να μην προλάβαινε να ενσωματωθεί άμεσα, για τον πρώτο αγώνα με την Μπασακσεχίρ, στην Τουρκία.

Ωστόσο, υπάρχει δυνατότητα ο παίκτης να δουλευτεί και να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς! Αυτός είναι και ο στόχος. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη να αγοράσει ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό του Φορτούνη. Ο Κώστας θα γυρίσει πιο δυνατός και καλύτερος από πριν και στη Διοίκηση ποντάρουν πολλά σε αυτό. Επομένως, η λογική σκέψη είναι το «δεκάρι» να αποκτηθεί για φέτος, με τη μορφή δανεισμού. Άλλωστε, ο Θρύλος έχει για αυτή την θέση, τον καλύτερο Έλληνα παίκτη.

Η υπόθεση του Μπενζιά, αν και προηγείται, δεν είναι η μόνη που υπάρχει. Το θέμα τον μέσο της Λιλ, δείχνει να είναι προχωρημένο, αλλά δεν έχει ακόμη «κλείσει», με αποτέλεσμα η Διοίκηση του Ολυμπιακού να έχει στα υπόψιν της και άλλες περιπτώσεις παικτών. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Εντός των ημερών και ίσως (κατά πάσα πιθανότητα) μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης

«Τριγωνάκια» Ιούλη μήνα; Και που είστε ακόμα… (vid)

«Τριγωνάκια» Ιούλη μήνα; Και που είστε ακόμα… (vid)

Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό. Όταν βγάζεις… αυτοματισμούς, κατοχή, άνεση στην κυκλοφορία και… τριγωνάκια, Ιούλη μήνα, πάει να πει ότι έχεις κάνει Δουλειά! Με κεφαλαίο «Δ»…