Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπέροχη νύχτα, ίσως η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου!»

«Υπέροχη νύχτα, ίσως η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου!»
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019 - 14:48

Ποτέ δεν θα ξεχάσει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν στον Ναό, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, o Γκιλιέρμε. Κάτι που τόνισε σε δηλώσεις του σε βραζιλιάνικο Μέσο!

Ο Βραζιλιάνος χαφ, μάλιστα, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ κόντρα στους Τσέχους, έδωσε το σύνθημα για πρόκριση του Θρύλου στα πλέι οφ του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού, κόντρα στην Μπασακσεχίρ! Ενώ αποθέωσε για άλλη μία φορά, τον κόσμο των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος μέσος των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε στην ιστοσελίδα «Lance»:

«Μια υπέροχη νύχτα. Πέτυχα τα πρώτα μου γκολ σε φάση Champions League, πέρα από το γεγονός ότι ψηφίστηκα ως ο κορυφαίος του ματς! Είναι κάτι που, πραγματικά, θα... επισημανθεί στην καριέρα μου. Ίσως η καλύτερη στιγμή μου μέχρι τώρα.

Ευχαριστώ όλους εδώ στον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με την υποστήριξη του κόσμου μας, θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.

Τώρα, σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο, ο οποίος θα κληθεί επίσης να κερδίσει μια θέση στην φάση των ομίλων. Έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς μας, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και θα είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, σε αυτή τη νέα φάση».

Διαβάστε επίσης

Παίζει με Ολυμπιακό ο Ρομπίνιο...

Παίζει με Ολυμπιακό ο Ρομπίνιο...

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στο φιλικό της Μπασακσεχίρ με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα...