Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποτυχημένη η προσπάθεια… αποδόμησης της Μπασάκ

Αποτυχημένη η προσπάθεια… αποδόμησης της Μπασάκ
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019 - 12:30
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Η Μπασάκ έδειχνε χθες μικρή ομάδα. Στο ίδιο της το γήπεδο, μπροστά στο κοινό της. Δεν είναι, όμως. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την έκανε να μοιάζει τέτοια! Απέναντι σε μία ομάδα, η οποία είναι δευτεραθλήτρια Τουρκίας, η οποία έχει πολύ χρήμα στα ταμεία της και πολύ ταλέντο στο ρόστερ της, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται επ’ ουδενί… μικρή ομάδα. Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο, από μία απέλπιδα προσπάθεια, όσων έχουν… εφιάλτες, λόγω Ολυμπιακού, να μειώσουν την αξία του διπλού (ενός ακόμη) των παικτών του Μαρτίνς, στην Πόλη!

Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Και η Μπασάκ δεν θα έρθει στην Αθήνα, για να κάτσει να χάσει… Κάθε άλλο. Θέλει προσοχή, γιατί και καλή ομάδα είναι και.. εκδίκηση θα θέλει να πάρει, για το στραπάτσο χθες στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του έναν αντίπαλο λαβωμένο, ο οποίος όμως θα δώσει το τελικό χτύπημα, για να καταφέρει να παραμείνει ζωντανός…

Αφήνουμε στην άκρη τις… κριτικές των καλοθελητών. Η ομάδα οφείλει να είναι συγκεντρωμένη και να τελειώσει αυτό που άρχισε χθες, δίχως να δίνει σημασία στο τι λένε οι… γύρω-γύρω. Η Μπασάκ μόνο κακή ομάδα δεν είναι. Ο Θρύλος την έκανε να μοιάζει τέτοια! Και θα το κάνει ξανά την προσεχή Τρίτη, στο Καραϊσκάκη!

Διαβάστε επίσης