Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμπνέει σιγουριά...

Εμπνέει σιγουριά...
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 - 19:28

Τρία ματς έχει δώσει για τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός, δύο κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν και ένα με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία, έχοντας καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη μέχρι στιγμής την εστία του.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν απειληθεί ιδιαίτερα κόντρα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, με την μόνη εξαίρεση να αποτελούν κάποια παιδαριώδη λάθη που έγιναν, κυρίως στην Τουρκία…

Ωστόσο, εκεί βρέθηκε όποτε χρειάστηκε ο Ζοσέ Σα, ο οποίος με κορυφαία την απόκρουσή του στην εκτέλεση πέναλτι του Βίτσκα, κράτησε το μηδέν στην άμυνα των «ερυθρόλευκων».

Το πιο σημαντικό είναι, όμως, ότι ο Ολυμπιακός, αν και είναι ακόμη νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, εμπνέει τουλάχιστον μέχρι στιγμής σιγουριά στα μετόπισθεν.

Σε αυτό πολύ σημαντικό ρόλο έχει παίξει η παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο στην άμυνα, αλλά και η εξαιρετική του «χημεία» με τον Γιασίν Μεριά.

Οι δυο τους τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής, κρατώντας μακριά τους αντιπάλους από την εστία της ομάδας τους.

Φυσικά, δεν είναι μόνο η άμυνα, αυτή που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να κρατήσει το μηδέν ο Ολυμπιακός πίσω στην άμυνα, αλλά και συνολικά το εξαιρετικό ανασταλτικό παιχνίδι των Πειραιωτών.

Αυτό, φυσικά γεμίζει ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά και τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος νιώθει ασφάλεια και σιγουριά στην άμυνα… Κάτι το οποίο θα πρέπει να συνεχιστεί, ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει τους στόχους του μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Στην… τσίτα όλοι!

Στην… τσίτα όλοι!

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι την προσεχή Τρίτη (13/08) στη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ για να πάρουν την πρόκριση, κάτι το οποίο τους ξεκαθάρισε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση» (pic)

«Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποθέωσε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη για τη νέα του πολύ καλή απόδοση που είχε στο ματς με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία.