Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην… τσίτα όλοι!

Στην… τσίτα όλοι!
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 - 18:50

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαίο διπλό στην Τουρκία κόντρα στην Μπασακσεχίρ με 1-0, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τη δουλειά και θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ρεβάνς, την Τρίτη (13/08) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να «σφραγίσουν» την πρόκριση.

Ο επαναληπτικός αγώνας με τους Τούρκους θα είναι πολύ δύσκολος, κάτι το οποίο γνωρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς και γι’ αυτό έχει βάλει… στην τσίτα τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου θέλει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του στη ρεβάνς στο Ναό, προκειμένου ο Ολυμπιακός να κάνει ένα ακόμη βήμα για τον πρώτο στόχο του στη σεζόν, την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όλοι στις τάξεις των Πειραιωτών έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν ακόμη πιο βελτιωμένοι στον επαναληπτικό αγώνα, όντες απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο, ώστε να «κλειδώσουν» την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Μαρτίνς τους έχει βάλει για τα καλά στο κλίμα, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ώστε όλοι να μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια στον επαναληπτικό για να πάρουν με τη βοήθεια του κόσμου τους την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Εμπνέει σιγουριά...

Εμπνέει σιγουριά...

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει στα τρία πρώτα επίσημα ματς που έχει δώσει για τη νέα σεζόν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, κάτι το οποίο γεμίζει ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς.

«Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση» (pic)

«Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποθέωσε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη για τη νέα του πολύ καλή απόδοση που είχε στο ματς με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία.

Μία του ενέργεια αρκεί για να κάνει τη διαφορά...

Μία του ενέργεια αρκεί για να κάνει τη διαφορά...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει δείξει με το… καλημέρα τις διαθέσεις του, όντας αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητά του τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.