Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα «μιλήσει» ξανά το «κάστρο» του!

Θα «μιλήσει» ξανά το «κάστρο» του!
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 20:09

Την Μπασακσεχίρ αντιμετωπίζει την Τρίτη (13/08) στις 21:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς της γ’ προκριματικής φάσης του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην Τουρκία (0-1) και πλέον στο «κάστρο» τους είναι πανέτοιμοι να πανηγυρίσουν μία ακόμη θρυλική και πολύ σπουδαία πρόκριση.

Οι Πειραιώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές ότι μπορούν να υποτάξουν οποιονδήποτε αντίπαλο, πολύ πιο ισχυρό από την Μπασακσεχίρ.

Ο Θρύλος τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, έχει επικρατήσει μεταξύ άλλων των Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μπενφίκα και πέρυσι της Μίλαν, επομένως γίνεται αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και έχει μεγάλες πιθανότητες για την πρόκριση.

Φυσικά, το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ωστόσο, όλοι είναι σίγουροι ότι ο Ναός θα «μιλήσει» ξανά, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να μετατρέπουν για μία ακόμη φορά σε «καμίνι» το Φάληρο και να δίνουν ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για το επόμενο βήμα προς τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Στατιστικά και... εικόνα του Μάντεν

Στατιστικά και... εικόνα του Μάντεν

Ένας διαιτητής από τη Σκωτία «τσιγκούνης» στις κάρτες θα διαιτητεύσει το Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ και ορίζεται για δεύτερη φορά σε παιχνίδι των Πειραιωτών.

Φουστέρ: «Τα λέμε την Τρίτη!» (pic)

Φουστέρ: «Τα λέμε την Τρίτη!» (pic)

Σιγά μην το έχανε ο «Φουστέραρος», ο οποίος θα βρίσκεται και πάλι στο Ναό για να στηρίξει τον Θρύλο στη «μάχη» με την Μπασακσεχίρ.