Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα δίπλα στην ομάδα ο ηγέτης του Θρύλου!

Πάντα δίπλα στην ομάδα ο ηγέτης του Θρύλου!
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 20:56

Δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται για μία ακόμη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη ρεβάνς του Θρύλου κόντρα στην Μπασακσεχίρ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δείχνει για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή του στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του, όντας σίγουρος ότι θα καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο ηγέτης του Θρύλου έχει βρεθεί δίπλα στην ομάδα και στα τέσσερα επίσημα ματς της για τη νέα σεζόν, δείχνοντας έτσι την τεράστια «δίψα» του να οδηγήσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τον Ολυμπιακό στην επίτευξη όλων των στόχων του.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπασακσεχίρ 2-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπασακσεχίρ 2-0 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 21:30 την τουρκική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Live στο gavros.gr/NS2.

Δεν το έχανε με τίποτα ο Ποντένσε!

Δεν το έχανε με τίποτα ο Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα των Πειραιωτών στη μεγάλη «μάχη» με τους Τούρκους στο «Γ. Καραϊσκάκης».