Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν το έχανε με τίποτα ο Ποντένσε!

Δεν το έχανε με τίποτα ο Ποντένσε!
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 20:51

Κανονικά στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη μεγάλη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκεται ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Θρύλου ταλαιπωρήθηκε μέσα στην εβδομάδα από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ωστόσο, δεν γινόταν να λείψει από μία τόσο σημαντική αναμέτρηση, όπως είναι η σημερινή με τους Τούρκους.

Έτσι, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον επέλεξε για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Ο Ποντένσε μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι του Θρύλου, κάτι το οποίο έχει αποδείξει από την περυσινή σεζόν και ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται για να μπορέσει να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Πάντα δίπλα στην ομάδα ο ηγέτης του Θρύλου!

Πάντα δίπλα στην ομάδα ο ηγέτης του Θρύλου!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», στηρίζοντας τις προσπάθειες του Πέδρο Μαρτίνς για την πολυπόθητη πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League επί της Μπασακσεχίρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπασακσεχίρ 2-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπασακσεχίρ 2-0 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 21:30 την τουρκική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Live στο gavros.gr/NS2.