Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να τραγουδήσουμε ξανά. Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)

«Να τραγουδήσουμε ξανά. Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 - 22:00

Ένα πολύ ωραίο βίντεο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ετοίμασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο έπαιξε στα μάτριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Θρύλου με την Μπασακσεχίρ.

Ο Λάζαρος κάλεσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ να στηρίξουν μόνο με τη δυνατή τους φωνή την αγαπημένη τους ομάδα για την πολυπόθητη πρόκριση με τους Τούρκους, τραγουδώντας στο τέλος μαζί με τον κόσμο το «είσαι στο μυαλό…».

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε στο εν λόγω βίντεο ο Λάζαρος:

«Λίγο πριν από τη σέντρα. Συγκέντρωση, πάθος, πίστη για την πρόκριση. Σε λίγο οι συμπαίκτες μου θα ανοίξουν την πόρτα των αποδυτηρίων και θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Καλύτερος συμπαίκτης μας, είστε εσείς. Η δύναμή μας, είστε εσείς. Έχουμε μπροστά μας ακόμα 90 λεπτά. Στο τέλος, να μείνουμε στη θέση μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση. Να τραγουδήσουμε ξανά. Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...».

Διαβάστε επίσης

«Τράνταξε» το δοκάρι ο Γκιλιέρμε! (vid)

«Τράνταξε» το δοκάρι ο Γκιλιέρμε! (vid)

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ στο 4’ του ματς με την Μπασακσεχίρ, όμως το σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Τούρκων.

Μαγική ατμόσφαιρα και πάλι στον Ναό!  (pics)

Μαγική ατμόσφαιρα και πάλι στον Ναό! (pics)

Φανταστικοί για μία ακόμη φορά οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι γέμισαν το «Γ. Καραϊσκάκης», μη σταματώντας να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα στη μεγάλη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Φουστέρ! (pics)

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Φουστέρ! (pics)

Ο Ισπανός πρώην άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ναό για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ, δείχνοντας και πάλι ότι δεν ξεχνάει τον Θρύλο.