Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά στον Ατρόμητο ο Ανδρούτσος...

Κοντά στον Ατρόμητο ο Ανδρούτσος...
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 20:39

Πολύ κοντά στον Ατρόμητο φαίνεται να βρίσκεται ο Θανάσης Ανδρούτσος, με τους Περιστεριώτες να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, τον οποίο αν τελικά αποκτήσουν αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν βρισκόταν στα άμεσα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και έτσι η επιλογή να πάρει παιχνίδια στα πόδια του βρισκόταν από την περυσινή σεζόν στο μυαλό των «ερυθρόλευκων».

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Ανδρούτσος θα συνεχίσει στην ομάδα του Περιστερίου, η οποία εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες για την απόκτησή του.

Μένει να φανεί, βέβαια, τις επόμενες ημέρες αν πράγματι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα πάρει μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης

Όπως με Ρουμπίν Καζάν... (vids)

Όπως με Ρουμπίν Καζάν... (vids)

Ο Ολυμπιακός την τελευταία φορά που βρήκε απέναντί του ρωσική ομάδα κατάφερε να πάρει την πρόκριση, κάτι το οποίο θέλει να επαναλάβει και φέτος κόντρα στην Κράσνονταρ.

«Φτιαγμένοι» για την πρόκριση!

«Φτιαγμένοι» για την πρόκριση!

Ομάδα και κόσμος «διψούν» για την επιστροφή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα κόντρα στην Κράσνονταρ για να τα καταφέρουν.