Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά «Κούτσου»! (vids)

Χρόνια πολλά «Κούτσου»! (vids)
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 - 19:52

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπει στις καρδιές του κόσμου του Ολυμπιακού είναι ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους «ερυθρόλευκους» και δικαίως με τις εξαιρετικές εμφανίσεις και την ποιότητα που έβγαλε με τη φανέλα του Θρύλου, ενώ και ο ίδιος δείχνει σε κάθε ευκαιρία την τεράστια αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς των Πειραιωτών με την Μπασακσεχίρ, βγάζοντας και μία Θρυλική φωτογραφία μαζί με τους Τσόρι, Φουστέρ και Ιμπαγάσα.

Ο Καμπιάσο, λοιπόν, έχει σήμερα (18/08) τα γενέθλιά του, κλείνει τα 39 του χρόνια, και όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια του εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και πάντα επιτυχίες.

Εμείς στο gavros.gr σας θυμίζουμε κάποια από τα κατορθώματα του «Κούτσου» με τη φανέλα του Θρύλου...

Διαβάστε επίσης

«Καθαρή» νίκη για να έχει τον πρώτο λόγο στην Ρωσία...

«Καθαρή» νίκη για να έχει τον πρώτο λόγο στην Ρωσία...

Ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει το σερί που τρέχει με μηδέν στην άμυνα και κόντρα στην Κράσνονταρ και με τη βοήθεια του κόσμου του να πάρει μία «καθαρή» νίκη, βάζοντας τις βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ρωσία.

Οι καλύτεροι του κόσμου θα κάνουν και πάλι τη διαφορά!

Οι καλύτεροι του κόσμου θα κάνουν και πάλι τη διαφορά!

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδειξαν με το… καλημέρα την τεράστια «δίψα» τους για το πρώτο ματς με την Κράσνονταρ, όντες αποφασισμένοι να παίξουν και εκείνοι μεγάλη… μπάλα την προσεχή Τετάρτη (21/08) για το πρώτο βήμα για την επιστροφή στα αστέρια.