Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα πρόκριση, μετά ενίσχυση

Πρώτα πρόκριση, μετά ενίσχυση
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - 11:48

Στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί ήδη πολύ δυναμικά. Η Διοίκηση του Ολυμπιακού έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες-κινήσεις, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα χέρια του μια δυνατή ομάδα, η οποία εμφανίζεται πιο καλή από την περσινή.

Υπάρχουν ακόμη ορισμένες λεπτομέρειες, οι οποίες χρειάζονται διευθέτηση και σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν έχει ολοκληρώσει τη δραστηριότητά του, στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, οι τελευταίες κινήσεις αναμένεται να γίνουν μετά το πέρας των αγώνων με την Κράσνονταρ και την -θεού του ποδοσφαίρου θέλοντος- πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός δεν μένει ανενεργός, αυτή τη στιγμή. Ούτε περιμένει να τελειώσουν οι αγώνες με τους Ρώσους, για να κάνει τις επαφές του, με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Κινείται ήδη. Κάνει επαφές, έχει συζητήσεις. Βάζει τις βάσεις. Δεκάρι-οκτάρι, χαφ, ίσως και επιθετικός. Όλα τα θέματα θα ξεκαθαρίσουν μετά τους αγώνες με την Κράσνονταρ.

Διαβάστε επίσης