Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοφάρισε ρεκόρ δεκαετίας!

Ισοφάρισε ρεκόρ δεκαετίας!
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 09:40
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς κάνει, διαρκώς, ολοένα και πιο σπουδαία πράγματα! Αυτή η ομάδα, δουλεμένη και με σωστή καθοδήγηση, πετυχαίνει τον ένα θρίαμβο, πίσω από τον άλλο και πλέον, βρίσκεται μια ανάσα, από το να δώσει το παρών στους ομίλους του Champions League. Εκεί όπου ανήκει! Για να φτάσει μέχρι εδώ, ο Ολυμπιακός έκανε κάτι, ακόμη, σπουδαίο! Σε πέντε συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, από την αρχή των προκριματικών, μέχρι και χθες το βράδυ, κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα!

Ισοπαλία 0-0 με την Πλζεν εκτός. Νίκη με 4-0 εντός, στη ρεβάνς με τους Τσέχους. Νίκη 0-1 με την Μπασακσεχίρ εκτός, νίκη 2-0 με τους Τούρκους στο Καραϊσκάκη. Τέλος, τεσσάρα με την Κράσνονταρ στον Ναό και ξανά… μηδέν στην άμυνα! Με αυτή του την επίδοση, μάλιστα, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε ένα ρεκόρ… δεκαετίας! Είχε να κάνει κάτι ανάλογο ο Θρύλος από το 2009, οπότε ξανά σε προκριματικά Champions League, αλλά και σε ένα ματς της φάσης των ομίλων, είχε διατηρήσει συνεχόμενα, ανέπαφη την εστία του!

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος είχε δύο νίκες, με 2-0, επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, δύο νίκες με 2-0 και 1-0 με την Σέριφ Τίρασπολ και μία νίκη με 1-0, επί της Άλκμααρ, στην φάση των ομίλων! Αυτός ο Ολυμπιακός, του Πέδρο Μαρτίνς, δείχνει ότι μπορεί να ξεπεράσει αυτό το ρεκόρ και να κάνει έξι τα ματς, στα οποία δεν θα έχει δεχθεί γκολ! Την προσεχή Τρίτη, με την Κράσνονταρ, στη Ρωσία, μπορεί να κυνηγήσει και να επιτύχει και αυτό το ρεκόρ!

Διαβάστε επίσης

Τώρα το χρέος όλων είναι ένα!

Τώρα το χρέος όλων είναι ένα!

Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη και αυτό το Σάββατο, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης! Όλοι κοντά στην ομάδα που μας κάνει υπερήφανους!