Ντουντούκα
Και τώρα το μυαλό μόνο στην Τούμπα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τώρα το χρέος όλων είναι ένα!

Τώρα το χρέος όλων είναι ένα!
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 10:48
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Στην άκρη μπαίνει, προσωρινά, ο θρίαμβος επί της Κράσνονταρ. Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Ρωσία, σε λίγες ημέρες, για να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε χθες στο Καραϊσκάκη, όμως μέχρι τότε, υπάρχει μπροστά μας το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης! Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1 είναι προ των… πυλών και ο Ολυμπιακός έχει έναν μεγάλο στόχο: Να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου ανήκει! Στον δρόμο προς το 45ο, το πρώτο εμπόδιο είναι ο -πάντα επικίνδυνος- Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος χρειάζεται την προσοχή όλων.

Η ευφορία, για την τεσσάρα επί των Ρώσων, είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ να μπει στην άκρη, αμέσως μόλις αρχίσει η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου. Από το σημερινό χαλάρωμα, κιόλας, ο Θρύλος οφείλει να βάλει μπροστά για να νικήσει του Αρκάδες και το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι ΓΑΥΡΟΙ! Τα εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα, κυκλοφορούν ήδη, από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη και το ίντερνετ και ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ είναι να είναι παρόντες και να στηρίξουν την ομάδα!

Το Καραϊσκάκη πρέπει να είναι γεμάτο και με την Τρίπολη, το Σάββατο στις 19:30 και να… βράζει! Ο κόσμος του Θρύλου έχει δώσει πολλάκις τις απαντήσεις του και πρέπει, το Σάββατο το βράδυ, να το κάνει ξανά! Θυμίζουμε, παρακάτω, τις τιμές των εισιτηρίων, για τον εν λόγω αγώνα, φοράμε την ερυθρόλευκη φανέλα και δίνουμε ραντεβού στον Ναό του ποδοσφαίρου. Στον Ναό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 30€, 40€, 50€, 100€ (VIP) & 150€ (VVIP)

Διαβάστε επίσης

Ισοφάρισε ρεκόρ δεκαετίας!

Ισοφάρισε ρεκόρ δεκαετίας!

Το 2009 ήταν η τελευταία φορά, κατά την οποία ο Θρύλος κράτησε για πέντε σερί ευρωπαϊκά παιχνίδια το «μηδέν παθητικό»!