Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός βρίσκει παικταράδες και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Ο Ολυμπιακός βρίσκει παικταράδες και αυτό δεν είναι τυχαίο!
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 00:40

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει με τις μεταγραφικές του κινήσεις τα τελευταία χρόνια ότι επενδύει στο μέλλον, ντύνοντας στα ερυθρόλευκα, νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων του πλανήτη.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αποτελεί μία τέτοια επένδυση του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος εξτρέμ αποκτήθηκε την περυσινή σεζόν από τους Πειραιώτες, οι οποίοι αποφάσισαν να τον αφήσουν στην Ραντνίσκι Νις ως δανεικό για να πάρει ματς στα πόδια του.

Ο 22χρονος ήρθε φέτος στο Λιμάνι και αμέσως έδειξε το τεράστιο ταλέντο του, αναγκάζοντας με την μυθική του εμφάνιση κόντρα στην Κράνσονταρ και τα δύο εξαιρετικά γκολ που σημείωσε, ολόκληρη την Ευρώπη να συζητάει γι’ αυτόν.

Ο Ραντζέλοβιτς δεν είναι ο μόνος, όμως, που έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας. Οι Καμαρά και Σισέ είναι δύο ακόμη παίκτες που αποκτήθηκαν σε νεαρή ηλικία και πλέον έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα πολλών ομάδων στην Ευρώπη.

Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επενδύσει πολλά στο τμήμα scouting της ομάδας, με τον Φρανσουά Μοντεστό ως επικεφαλής στο συγκεκριμένο κομμάτι να κάνει εξαιρετική δουλειά, η οποία αποδίδει καρπούς και μάλιστα πιο άμεσα από ότι πολλοί θα περίμεναν.

Μία τέτοια περίπτωση πιστεύουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ότι είναι και ο Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος από την Παρασκευή (23/08) είναι και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής του Θρύλου. Με τον νεαρό μπακ να παραμένει στην Μλάντοστ για να «ψηθεί», μία επιλογή που επαναλαμβάνουμε ότι βγήκε σε πολλές περιπτώσεις για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Θρύλος φέρνει στο Λιμάνι παικταράδες και αυτό δεν είναι τυχαίο… Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων του τμήματος scouting, οι οποίοι ξεψαχνίζουν όλη την ευρωπαϊκή αγορά, αναζητώντας τέτοιου είδους «λαυράκια». Παίκτες με όνειρα να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο, με ταλέντο και ποιότητα που ξεχειλίζουν.

Φυσικά, υπάρχουν ακόμη πολλοί ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περιμένουν την ευκαιρία τους στον Θρύλο για να δείξουν και εκείνοι το τεράστιο ταλέντο τους, όπως ο Μάρκοβιτς, ο Μπα, ενώ υπάρχουν και πολλοί ελπιδοφόροι παίκτες από τα φυτώρια του συλλόγου.

Ο Θρύλος μεγαλώνει συνεχώς σε όλους τους τομείς και θα συνεχίσει να μεγαλώνει με στόχο να πετύχει όλους τους στόχους του και τα όνειρά που έχουν όλοι οι φίλοι της ομάδας!

Διαβάστε επίσης