Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Μαρτίνς...

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Μαρτίνς...
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 - 19:57

Τη νίκη τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς ότι κρατάει από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είδε δύο ποδοσφαιριστές του να του στέλνουν μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Ο λόγος για τους Χιλάλ Σουντανί και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δύο παίκτες που δεν είχαν πάρει μεγάλο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής, ωστόσο, έδειξαν κόντρα στους Αρκάδες ότι είναι έτοιμοι και αυτοί να βοηθήσουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, επισήμανε στις δηλώσεις του ότι είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Σουντανί και Ελ Αραμπί έδειξαν πτυχές της τεράστιας ποιότητάς τους, κάτι το οποίο γέμισε ικανοποίηση τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει στη διάθεσή του δύο ακόμη πολύ μεγάλα «όπλα» για να οδηγήσει τον Θρύλο στην επίτευξη όλων του των στόχων.

Ο Σουντανί μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, είχε πολύ καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του και έδειξε γενικότερα ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους Πειραιώτες. Το ίδιο και ο Μαροκινός φορ, ο οποίος σημείωσε και το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Θρύλου, έχοντας και δοκάρι στην αναμέτρηση.

Πλέον, όσο περνάει ο καιρός ο Μαρτίνς θα δώσει και νέες ευκαιρίες τόσο στον Σουντανί όσο και στον Ελ Αραμπί, έχοντας πλέον εκτός από ικανοποίηση και έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης

«Πρώτοι τρεις βαθμοί» (pic)

«Πρώτοι τρεις βαθμοί» (pic)

Το ποστάρισμα του Λεονάρντο Κούτρη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.